dimecres, 3 d’abril del 2019

Recomanacions de llibres per a Sant Jordi I


Per regalar i regalar-se, un recull de novel.les apasionants per a joves i per què no, per llegir amb els joves.

LA GUERRA DELS BOTONS

Avi


En Patryk té dotze anys i no ha vist gaire món més enllà del seu poble, a Polònia, ocupat pels russos. No hi passa mai res..., fins al dia que els alemanys llancen una bomba a l'escola i esclata la Gran Guerra. Mentre el control del poble passa de mans d'una nació a una altra i els soldats estrangers arriben i marxen, un dels set amics de la colla, l'insensible i competitiu Jurek, s'empesca un repte ben perillós: qui robi el botó més valuós d'un uniforme militar es convertirà en el rei. La nova i esperada novel·la de l'autor de Ciutat d'orfes i de La veritable confessió de Charlotte Doyle.

BAMBU EDITORIAL
ISBN: 978-84-8343-568-7

TÚ, SUCIA RATA

Fernando Lalana






Una historia de gánsteres. Traiciones, alianzas y amor en el chicago de la gran depresión. 
Chicago, 1931. El alcohol está prohibido y los gánsteres se han hecho los dueños de la ciudad. El dinero ilegal obtenido por el tráfico de whisky es capaz de comprar a muchos corruptos, da igual de qué estamento sean. De vez en cuando, una matanza cambia las tornas y un nuevo jefe se alza con el poder, pero todo sigue igual. ¿Es posible que triunfe el amor en un ambiente así, lleno de asesinatos y venganzas? ¿Heredan los hijos los pecados de los padres? Annie solo tiene 18 años y ya es una experta conductora en atracos; después de todo, su padre, víctima en la matanza de San Valentín, le enseñó todo sobre coches. Y Júnior, con sus 22 años, es el niño mimado de su padre, Frank Nitti, el lugarteniente de Al Capone. ¿Qué futuro puede esperarles a dos jóvenes como ellos por muy enamorados que estén?

ISBN: 978-84-683-4115-6

Edebé Editorial


POR

Care Santos






Torna Care Santos amb la continuació de l´ exitosa sèrie iniciada per Mentida La Verdad que ja ha conquistat milers de lectors. Hi ha vegades a la vida d’algunes persones en què de cop i volta passa alguna cosa que ho canvia tot. La por. La por de viure. La por a no suportar la vida. La por a haver de fer-ho. Por a no saber com. Por a tenir por. Aquesta història tracta d’aquestes persones. També tracta de la gelosia. La gelosia que ens destrueix per dins. Sovint, també per fora. La gelosia que ho destrueix tot. És com una taca de tinta negra que ho taca tot. I ens costa un preu molt alt.
ISBN: 978-84-683-4114-9
Edebé editorial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada