dijous, 7 de març del 2019

Llibres que ens emocionen II

MIRO EL MON

Romana Romanyshyn i Andriy Lesiv

Zahorí, 2019




Què veu un nadó quan neix? Quan va aparèixer la llum? Quants colors pot distingir un ésser humà? Com funciona el cinema? I els ulls d’un gos?


Tot l’univers dels ulls i la vista s’explica en aquest llibre, fins i tot els misteris del que no podem percebre a simple vista. Perquè encara que tinguem els ulls tancats, hi seguim veient.

Un llibre  suggerent  i magníficament il.lustrar per a joves que els agrada mirar i aprofondir en el mon de les ciencies aplicades.



LA SEGONA VIDA DEL MARC

 David Nel.lo

Crüilla, 2018




L’Abel és un jove que fa de cangur del Marc. Al principi tot va bé i els dos connecten de seguida. Però al cap de poc temps, el nen comença a parlar d’una suposada vida anterior i de la seva família «d’abans», quan vivia en un poble de la costa. L’Abel, estranyat, ho explica a l’Aurora, la mare del Marc, però ella no hi dona importància i ho atribueix al fet que el seu fill té molta imaginació. L’Abel no queda tranquil, perquè el Marc li descriu detalladament la casa i el poble on vivia, els seus altres pares i avis, en diu els noms i assegura que ell es deia d’una altra manera... Però quan li parla d’uns fets tràgics que assegura que va viure, l’Abel s’obsessiona amb la història. El que no s’imagina és que aquella criatura a qui en principi havia de cuidar per guanyar una mica de diners el deixarà trasbalsat per sempre més.




Historia ilustrada del rock

Susana Monteagudo y Luis Demano
Litera libros, 2018
Historia ilustrada del rock
El rock no nació un día concreto. Tampoco lo inventó una sola persona. Surgió en Norteamérica de la combinación de distintos sonidos como el blues, el jazz, el country o el rhythm and blues, entre otros. En los años cincuenta algunos músicos mezclaron esos géneros sin ser conscientes de que ese nuevo ritmo provocaría una gran revolución.
HISTORIA ILUSTRADA DEL ROCK cuenta esa revolución: bandas, festivales, canciones y álbumes imprescindibles, tribus urbanas, soportes, estilos, medios de comunicación, discográficas... ¡Todo!   Disponible también en catalán

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada