dissabte, 16 de febrer del 2019

Llibres que ens emocionen I


Des de l´espai de la biblioteca virtual us recomanen per a llegir al febrer:







La maleta.
PARERA, Núria.
María Hergueta(il.) BabulinkaBooks.     
ISBN: 9788494584367

Des de la darrera dècada del segle XIX fins a l’actualitat, tota una lliçó d’història contemporània de la mà d’una maleta feta per un pare a la seva filla pel dia del seu casament. La maleta va passant de mà en mà, testimoni silenciós de vides diferents: la vida a pagès, les colònies tèxtils, la revolució obrera, la guerra civil, l’exili, el fes l’amor i no la guerra, la caiguda del franquisme. I les migracions, que mai s’aturen. Una edició acurada, un text breu, poètic, introductori de tants temes, i unes il·lustracions molt emotives.




La cançó del cucut
HARDINGE, Frances. 
Xavier Pàmies (trad.) Bambú (Exit) ISBN: 9788483435595


La protagonista recupera els sentits després d’un accident. Sap que li ha passat alguna cosa estranya i terrible, té una fam voraç i es desperta sovint amb rastres de fullaraca. La seva germana li té por, els seus pares la protegeixen massa, i el seu germà ha desaparegut a la Gran Guerra. Quan intenta recordar què li ha passat no ho aconsegueix, i per conèixer la veritat ha de fer un viatge perillós a un món fantàstic governat per un Arquitecte. Un llibre inquietant sobre  la justícia, la identitat, el xantatge i el poder. No es pot deixar de llegir!

Voleu tastar un fragment? Cliqueu aquí




Tots estimem l’Emma
BURGAS, Àngel.
La Galera (Lluna Roja) ISBN: 9788424663254
Seguint l’estela de Noel et busca, ens trobem davant un thriller absorbent, com ja ens té acostumats l’autor. La novel·la comença amb una trucada al mòbil de la protagonista. La pantalla indicava que era del seu amic Víctor, però la veu va resultar que era d’una altra persona. Algú que volia parlar-li d’ella, d’un origen que desconeixia.

Voleu llegir un fragment? Cliqueu aquí





Els ulls se’m van tancar. BARD, Patrick.
Pau Joan Hernàndez (trad.)
Kalandraka (Faktoría K Narrativa) ISBN: 9788416804573


La Maëlle és una noia francesa que vol canviar el món. Té setze anys, un caràcter ferm, i és una alumna aplicada i simpàtica. Però alguna cosa passa en la seva vida que li fa fer un gir de 180 graus. De forma gradual, tot el seu interès se centrarà en el conflicte que es viu al Pròxim Orient. Ningú se n’adona, però ara creu que la seva missió a la vida és fer la gihad. Excel·lentment documentada, l’obra narra el dolor de tots els implicats, però no recorrent a les emocions fàcils sinó amb literatura, donant vida a diferents veus que viuen la transformació de la protagonista.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada